dagenssean

Alla inlägg den 5 augusti 2013

Av dagenssean - 5 augusti 2013 08:14

Nu är ännu en helg med Sean slut och den har varit fylld av sol, bad och härligt umgänge :) 

Under söndagen var vi några stycken som drog och solade och badade och Sean fick återigen imponera på folk med sin personlighet ;) haha något som ni läsare nog redan märkt, men som man inte verkligen kan förstå fören man träffar Sean är att han verkligen inte tänker efter innan han talar. Han har tex sagt till tjejer i 20års åldern "du ser ut att vara 16år.....men de är en komplimang! Tjejer tappar allt utseende mässigt när de blir över 16-17år". I söndags så sa han till en tjej "du ser farlig ut", hon fattade ingenting och detta bringade fram många skratt och fler skratt blev det när han fortsätter att säga "jaaa, men jag ser jätte oskyldig och snäll ut medan du ser farlig ut.....men de är okej.....typ alla kompisgäng och tjejgäng har nån som ser så där farlig ut och skyddar dom andra" haha man kan säga att hon blev inte direkt gladare av denna förklaring.


Innan detta så hade Sean försvunnit en stund.....han hade gått bort till några yngre tjejer och börjat snacka me dem och när jag senare snackar med honom om detta så får jag till svar "joo men Danne de är så här att när man är på stranden så måste man strandragga, de kvittar om de är någon man träffat tidigare eller inte man måste i alla fall strandragga". 


En sak som är ganska underhållande med Sean är att när man säger att man ska bada så är han väldigt på och sugen, men sen hoppar han i och klättrar direkt upp sen går han och lägger sig o solar så han är i vattnet totalt 30sekunder per gång.


Efter denna helgen så har fler personer fått upp ögonen för hur härligt speciell Sean är :D 


Så jaa...thats our Sean! :D


Skrivet av: Daniel 


#sommar #bad #sol #strand

Presentation


Välkommen till bloggen där vi lägger upp händelser och diskussioner med våran härliga Sean

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards